Schrijf je bedrijf nu in!

De INschrijving is geopend!

Sinds 2023 is de BedrijvenRun het nieuwe onderdeel van de KardingeRun.

Deelname aan de BedrijvenRun zorgt voor een goede onderlinge sfeer en daarnaast ook voor gezonde en actieve werknemers en werkgevers. Door deze manier van samenwerken ontstaat er een band die nog sterker is. Jullie bedrijf is met een spandoek zichtbaar op het evenemententerrein en het bedrijf wordt vermeld op de website van de KardingeRun. Na afloop genieten jullie samen van een borrel en is er de mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven.

Doorzettingsvermogen en samenwerken zijn van essentieel belang en als bedrijf is het nodig om de krachten te bundelen. Het hebben van plezier staat centraal tijdens de KardingeRun.

Het inschrijven voor de BedrijvenRun kan t/m 30 augustus 2024. Het gaat tijdens deze dag om jullie unieke prestatie als bedrijf. Ga samen de uitdaging aan en overwin met elkaar de spectaculaire obstakels. Het behalen van deze sportieve en modderige prestatie is echt iets om trots op te zijn! Een groep bestaat uit minimaal 5 personen en maximaal 8 personen.

Nadat de aanmelding is geactiveerd, krijg je een e-mail met een persoonlijke toegangscode. In dezelfde e-mail staat een uitnodiging om een mail te sturen met de voorkeur op welke dag en tijdstip jullie willen starten.

Tijdens deze editie zijn er twee routes. Er is een route van 4 km en een route van 8 km. Gaan jullie met de groep voor 12 km? Jullie rennen eerst de route van 8 km en daarna de route van 4 km. Gaan jullie voor de 16 km? Dan doen jullie twee keer de route van 8 km.

Extra optie!!
Als bedrijf heb je de optie om een obstakel te adopteren! Jullie leveren vooraf een spandoek of beachvlag die bij het obstakel wordt geplaatst. Het bedrijf wordt ook vernoemd op de route-pagina, met een klikbare link naar de website van het bedrijf.

Er zijn naast de sponsoren een beperkt aantal obstakels beschikbaar, vol = vol. Neem contact op via: info@kardingerun.nl.
(Het te leveren bedrijfsspandoek of de beachvlag op het evenemententerrein zit bij de BedrijvenRun in, dit staat los van de reclame op een obstakel).

Wat krijg je?

 • Gratis drankje ter ere van 10e editie
 • 5-8 startbewijzen voor de KardingeRun
 • Gratis parkeren
 • Naamsvermelding op de website, inclusief klikbare link
 • Borrel (2 consumpties p.p.) na afloop
 • Spandoek of beachvlag op het evenemententerrein
 • 25% korting bij de shirtbedrukker van Groningen: Shirt à la minute
 • Professionele verkeersregelaars
 • Een gezamenlijke warming-up met heerlijke muziek
 • Nieuwe supergave hindernissen
 • Verzorgingspost onderweg met isotone drank en energiereep
 • Een unieke medaille bij de finish
 • Fruit en water na afloop
 • Fantastische ervaring voor het leven

4/8 km 

5-8 personen

€ 495

12/16 km

5-8 personen

€ 575

Extra optie

Adopteer een obstakel

€ 550

Schrijf je bedrijf nu in!

Zijn jullie er klaar voor?

Zijn jullie als bedrijf klaar voor de grootste en modderigste uitdaging van het Noorden? Meld je vandaag nog aan:

Let op!

Bij het aanmelden voor de BedrijvenRun wordt 1 persoon opgegeven als contactpersoon. Deze persoon ontvangt ook de eindfactuur op 31 augustus 2024 en deze dient voor het evenement te zijn voldaan. De startbewijzen kunnen na betaling door de contactpersoon afgehaald worden bij Decathlon Groningen. Meer informatie hierover wordt per mail verzonden. Bij annulering voor de BedrijvenRun na 3 september 2024 wordt er €45 (administratie)kosten in rekening gebracht. Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. Een bedrijf kan met meerdere groepen in hetzelfde vak starten.   

 

Deelname bedrijven 2024:

TRIP ADVOCATEN NOTARISSEN

365Werk

UMCG AMBULANCEZORG  2 Teams

Royal Wagenborg

BeljonWesterterp

CSG KLUIVERBOOM

 

Deelname bedrijven 2023:

Pheiferwelding

BeljonWesterterp

Albert Heijn Appingedam  3 teams

PPV Engineering 

Housewood

Van der Valk Groningen-Hoogkerk

Work@projects

Traffic Service Nederland

UMCG AMBULANCEZORG

A&I KWANT civiel

Actemium

 

Zaterdag 14 september 2024

Starttijd Afstand Onderdeel
11.50 uur alle afstanden BedrijvenRun

Zondag 15 september 2024

Starttijd Afstand Onderdeel
11.40 uur alle afstanden BedrijvenRun