Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en mentaal te verbinden door fysieke prikkels.

Hoe ik dat doe?

Ik heb 7,5 jaar bij defensie gewerkt en nu heb ik al 11 jaar mijn eigen bedrijf. Bij de landmacht was ik sergeant bij de logistiek. Bij de KardingeRun komen heel wat logistieke taken kijken: de route van de run bepalen, bepalen waar de hindernissen komen, de medaille vormgeven, startbewijzen bestellen, lunchpakketten voor de vrijwilligers uitkiezen, een tijdsplanning maken, en nog veel meer.

Met mijn bedrijf zorg ik ervoor dat mensen in beweging komen, dit doe ik dagelijks door het geven van leefstijl coaching, personal training en bootcamp trainingen in de stad Groningen.

Mijn logistieke, ondernemende, creatieve, communicatieve en sportieve skills komen volledig samen bij het organiseren van de KardingeRun voor bikkels. Ik vind het heel spannend en het is de grootste uitdaging van mijn leven tot nu toe.

 

wie ben ik?

Mijn naam is Esther de Boer (1988) en ik ben de trotse eigenaar van The Body Buddy en de KardingeRun. Ik ben linkshandig, extravert en creatief. Ik ben een vegetariër, een open boek en ik kan niet zo goed tegen mijn verlies. Ik houd van sporten, muziek maken en diepgaande gesprekken met humor. Ik ben dol op mensen verbinden, ontzorgen en in beweging brengen. Met meer dan 10 jaar ondernemerschap heb ik heel veel kennis, ervaringen, voorbeelden en succesverhalen als resultaat en prioriteiten coach.