Als bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om de KardingeRun te omarmen. Ik heb meerdere leuke sponsorpakketten samengesteld. Naast maatschappelijke betrokkenheid, bestaan partnerships uit diverse mogelijkheden om zichtbaar te zijn in de aanloop naar én tijdens het evenement. Een samenwerking inclusief startbewijzen voor deelname behoort ook tot de mogelijkheden. Ik ga graag met je in gesprek om samen de specifieke wensen in kaart te brengen en een pakket op maat aan te bieden. Neem voor alle mogelijkheden contact op met Esther de Boer.

Esther is per mail te bereiken via info@kardingerun.nl en telefonisch op 06 – 21448196

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De KardingeRun maakt zich in samenwerking met haar partners sterk voor een actieve en gezonde leefomgeving. Ook willen we zoveel mogelijk mensen op een speelse en sportieve manier in contact brengen met (bewegen in) de natuur. Dit doen we door het organiseren van een uniek sportevenement waar jong en oud aan kan deelnemen. Dankzij de deelnemers en sponsoren ben ik in staat om startbewijzen te sponsoren voor deelnemers voor wie het anders niet mogelijk zou zijn om deel te nemen.

Tijdens de 9e editie in 2023 gaan 20 kinderen tussen 12 en 18 jaar gratis meedoen met de individuele run en ook 10 gezinnen met de FamilieRun.

Partners

Maripaan Groep

Samen gaan we uitdagingen aan, overtreffen we verwachtingen en maken we fans. De Maripaan Groep is, met de opening van Jumbo Groningen Ciboga, in 2002 opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie met meerdere Jumbo-vestigingen, vastgoedprojecten, horeca-concepten en ons eigen biermerk. We werken elke dag hard om verwachtingen van onze klanten, gasten, collega’s en partners te overtreffen. Hierbij staan onze kernwaarden ‘doelgericht, plezier, oprecht en ontwikkelen’ centraal. Ons gewaagde doel is om in 2027 een fanscore van minimaal een 9 te hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige en vitale medewerkers fans maken. Daarom nemen wij al een aantal jaren deel aan de KardingeRun; het samen meedoen, de uitdaging aangaan en trots over de finishstreep komen, passen goed bij de waarden van onze organisatie.

Bekijk de website van Maripaan Groep

Hornbach

HORNBACH is er voor de echte doorzetter. Voor mensen die met pure wilskracht, passie en hun eigen handen iets nieuws maken. Of het oude willen opknappen. Vanaf de eerste editie is HORNBACH Groningen als partner verbonden aan de KardingeRun. Je vindt het filiaal op steenworp afstand van het gebied waar de KardingeRun plaatsvindt!

Bekijk de website van Hornbach

Decathlon

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Decathlon heeft in Nederland momenteel 22 vestigingen, waaronder een heel mooi filiaal in Groningen.

Bekijk de website van Decathlon

Rocket Digital

Wij zijn Rocket Digital, een online marketing bureau uit het prachtige Groningen. Wij helpen ruim 100 bedrijven met het groeien van hun business door de inzet van online marketing. Meer bezoekers en conversies behalen voor onze klanten, daar worden we blij van! We zijn competitief, sportief en trots op onze noordelijke roots en mentaliteit. Dat past natuurlijk uitstekend bij een mooi initiatief als de KardingeRun!

Bekijk de website van Rocket Digital

Tentverhuur Klazienaveen

Welkom bij Tentverhuur Klazienaveen! Bij Tentverhuur Klazienaveen streven we ernaar om uw evenement tot een groot succes te maken. Wij zijn een professioneel tentverhuurbedrijf dat zich richt op de zakelijke markt. Of u nu een bedrijfsfeest, een bruiloft of een grootschalig evenement organiseert, wij bieden hoogwaardige tenten en complete inrichting om aan al uw behoeften te voldoen. Ons team van ervaren professionals begrijpt dat elk evenement uniek is. Daarom luisteren we nauwlettend naar uw wensen en eisen, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die perfect bij uw specifieke gelegenheid past. Of het nu gaat om een elegante trouwceremonie, een productlancering of een bedrijfsfeest, wij zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling. Naast onze tent verhuur diensten bieden wij ook evenementenorganisaties aan. Met onze uitgebreide ervaring en brede netwerk in de evenementenbranche, kunnen wij u helpen bij het plannen, coördineren en uitvoeren van uw evenement. Of u nu op zoek bent naar entertainment, catering of decoratie, wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw evenement perfect wordt georganiseerd. Bij Tentverhuur Klazienaveen streven we altijd naar uitmuntendheid. We leveren niet alleen hoogwaardige tenten en inrichting, maar bieden ook een persoonlijke en betrouwbare service. We nemen de stress weg bij het organiseren van uw evenement, zodat u kunt genieten van een zorgeloze ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Tentverhuur Klazienaveen uw volgende evenement tot een onvergetelijk succes kan maken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Bekijk de website van Tentverhuur Klazienaveen

Get There

Get There is een succesvolle ICT-dienstverlener die sinds 1999 actief is in Noord-Nederland en gespecialiseerd is in maatwerk-software, data-oplossingen en detachering. Met een mix van eigenaarschap, deskundigheid en resultaatgerichtheid werken we met meer dan 120 IT-Professionals aan mooie opdrachten in de regio voor opdrachtgevers in verschillende sectoren waaronder DUO, RDW en CJIB. We’re in IT for the long run en gaan voor langdurige relaties met opdrachtgevers en samenwerkingen met collega dienstverleners. Samen maken we het verschil!

Bekijk de website van Get There

Sport050

Sport050 is de sportuitvoerder van de gemeente Groningen. We faciliteren sporters door alle binnen- en buitensport-accommodaties en zwembaden te onderhouden, te verhuren en te exploiteren. We geven zelf ook lessen op het gebied van zwemmen en schaatsen. Het platform Sport050.nl is een initiatief van de gemeente Groningen. Het doel van het platform is om Groningers te enthousiasmeren voor sport en bewegen en ze wegwijs te maken in het Groningse sportaanbod.

Bekijk de website van Sport050

Martini Media

Martini Media is groot fan van de KardingeRun. Natuurlijk vanwege de sportieve prestatie die de deelnemers neerzetten. Maar de KardingeRun is meer. Ook het sociale aspect speelt een grote rol. Er komen veel supporters om de deelnemers aan te moedigen en elkaar te ontmoeten. Dit jaar wordt er voor het eerst een netwerkborrel gehouden. En daar komt Martini Media om de hoek kijken! Martini Media is een prominente speler op het gebied van promotiemateriaal zoals autobelettering, diverse soorten vlaggen, advertenties, reclameobjecten, Led-schermen, magazines, en nog veel meer. Ook aan de KardingeRun hebben wij een bijdrage geleverd. Zo zullen bijvoorbeeld de LED-schermen bij de start en finish u beslist niet ontgaan. Misschien brengt het u zelfs op een idee voor uw eigen organisatie. Neem dan vooral contact met ons op via 050-314 22 44. Want wie je ook bent of wat je ook doet: Martini Media maakt zichtbaar!

Bekijk de website van Martini Media

Boels

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment.

Bekijk de website van Boels

2JOIN

2join is jouw partner op het gebied van audiovisuele uitdagingen. Ons team wil niets liever dan samen met jou legendarische en memorabele momenten creëren.

Bekijk de website van 2JOIN

Mulder loonbedrijf

Samen sterk in loon- en grondwerk! Groen, grond en water. Werken met stoere machines bij projecten in cultuurtechniek, maar ook precisiewerk bij particuliere tuinen en terrassen. Aandacht voor kwetsbare natuur in de groenvoorziening. Daar gaan we voor.

Bekijk de website van Mulder loonbedrijf