Als bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om de KardingeRun te omarmen. Er zijn meerdere leuke sponsorpakketten samengesteld. Naast maatschappelijke betrokkenheid, bestaan partnerships uit diverse mogelijkheden om zichtbaar te zijn in de aanloop naar én tijdens het evenement. Een samenwerking inclusief startbewijzen voor deelname behoort ook tot de mogelijkheden. Gaan wij in gesprek om samen de specifieke wensen in kaart te brengen en een pakket op maat aan te maken? Neem voor alle mogelijkheden contact op met Esther de Boer.

Esther is per mail te bereiken via info@kardingerun.nl en telefonisch op 06 – 21448196

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De KardingeRun maakt zich in samenwerking met haar partners sterk voor een actieve en gezonde leefomgeving. Ook willen we zoveel mogelijk mensen op een speelse en sportieve manier in contact brengen met (bewegen in) de natuur. Dit doen we door het organiseren van een uniek sportevenement waar jong en oud aan kan deelnemen. Dankzij de organisatie, deelnemers en sponsoren worden er startbewijzen gesponsord voor deelnemers voor wie het anders niet mogelijk zou zijn om deel te nemen.

Tijdens de 10e editie in 2024 gaan 20 kinderen tussen 12 en 18 jaar gratis meedoen met de individuele run en ook 10 gezinnen met de FamilieRun.

Partners

Hornbach

HORNBACH is er voor de echte doorzetter. Voor mensen die met pure wilskracht, passie en hun eigen handen iets nieuws maken. Of het oude willen opknappen. Vanaf de eerste editie is HORNBACH Groningen als partner verbonden aan de KardingeRun. Je vindt het filiaal op steenworp afstand van het gebied waar de KardingeRun plaatsvindt!

Bekijk de website van Hornbach

New Nexus

New Nexus is een platform voor (IT-)professionals die iets willen betekenen in hun werk, in het bedrijf en in de maatschappij. Zonder hiërarchie en ander gedoe. We geloven dat je groeit door te delen en dat morgen belangrijker is dan de winst van vandaag. Wij werken met organisaties die continu willen vernieuwen. Voor hen bouwen we software, zetten we data om in waardevolle informatie en begeleiden we verbetertrajecten. Als gezamenlijk project of via detachering van onze specialisten. Maar vooral werken we op eigen wijze samen. In vrijheid, verbinding en op basis van vertrouwen. Want zo ontstaan de mooiste en meest duurzame innovaties. - IT's our DNA

Bekijk de website van New Nexus

Decathlon

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Decathlon heeft in Nederland momenteel 22 vestigingen, waaronder een heel mooi filiaal in Groningen.

Bekijk de website van Decathlon

Tentverhuur Klazienaveen

Welkom bij Tentverhuur Klazienaveen! Bij Tentverhuur Klazienaveen streven we ernaar om uw evenement tot een groot succes te maken. Wij zijn een professioneel tentverhuurbedrijf dat zich richt op de zakelijke markt. Of u nu een bedrijfsfeest, een bruiloft of een grootschalig evenement organiseert, wij bieden hoogwaardige tenten en complete inrichting om aan al uw behoeften te voldoen. Ons team van ervaren professionals begrijpt dat elk evenement uniek is. Daarom luisteren we nauwlettend naar uw wensen en eisen, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die perfect bij uw specifieke gelegenheid past. Of het nu gaat om een elegante trouwceremonie, een productlancering of een bedrijfsfeest, wij zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling. Naast onze tent verhuur diensten bieden wij ook evenementenorganisaties aan. Met onze uitgebreide ervaring en brede netwerk in de evenementenbranche, kunnen wij u helpen bij het plannen, coördineren en uitvoeren van uw evenement. Of u nu op zoek bent naar entertainment, catering of decoratie, wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw evenement perfect wordt georganiseerd. Bij Tentverhuur Klazienaveen streven we altijd naar uitmuntendheid. We leveren niet alleen hoogwaardige tenten en inrichting, maar bieden ook een persoonlijke en betrouwbare service. We nemen de stress weg bij het organiseren van uw evenement, zodat u kunt genieten van een zorgeloze ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Tentverhuur Klazienaveen uw volgende evenement tot een onvergetelijk succes kan maken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Bekijk de website van Tentverhuur Klazienaveen

Sport050

Sport050 is de sportuitvoerder van de gemeente Groningen. We faciliteren sporters door alle binnen- en buitensport-accommodaties en zwembaden te onderhouden, te verhuren en te exploiteren. We geven zelf ook lessen op het gebied van zwemmen en schaatsen. Het platform Sport050.nl is een initiatief van de gemeente Groningen. Het doel van het platform is om Groningers te enthousiasmeren voor sport en bewegen en ze wegwijs te maken in het Groningse sportaanbod.

Bekijk de website van Sport050

Boels

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment.

Bekijk de website van Boels

2JOIN

2join is jouw partner op het gebied van audiovisuele uitdagingen. Ons team wil niets liever dan samen met jou legendarische en memorabele momenten creëren.

Bekijk de website van 2JOIN

iWink

iWink is dé digitale specialist voor communicatie- en marketingafdelingen. Wij helpen je jouw doelen te bereiken met onder andere websites, nieuwsbrieven, digitale rapportages en online marketing. Van start tot finish werken we samen aan jouw online succes!

Bekijk de website van iWink

Mulder loonbedrijf

Samen sterk in loon- en grondwerk! Groen, grond en water. Werken met stoere machines bij projecten in cultuurtechniek, maar ook precisiewerk bij particuliere tuinen en terrassen. Aandacht voor kwetsbare natuur in de groenvoorziening. Daar gaan we voor.

Bekijk de website van Mulder loonbedrijf