Als bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om de KardingeRun te omarmen. Hiervoor bieden we partnerships in verschillende prijsklassen. Naast maatschappelijke betrokkenheid, bestaan partnerships uit diverse mogelijkheden om zichtbaar te zijn in de aanloop naar én tijdens het evenement. Een samenwerking inclusief startbewijzen voor deelname behoort ook tot de mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek om specifieke wensen voor u als bedrijf in kaart te brengen en een pakket op maat aan te bieden.  Neem voor alle mogelijkheden contact op met Raimond Walthaus.

Raimond is per mail te bereiken via raimond@kardingerun.nl en telefonisch op 050 – 711 52 95 / 06 – 15 14 82 44.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De KardingeRun maakt zich in samenwerking met Natuurmonumenten en haar andere partners sterk voor een actieve en gezonde leefomgeving. Ook willen we zoveel mogelijk mensen op een speelse en sportieve manier in contact brengen met (bewegen in) de natuur. Dit doen we door het organiseren van een uniek sportevenement waar jong en oud aan kan deelnemen. Om het evenement voor iedereen toegankelijk te maken is het mogelijk om vriend te worden van het evenement! Met uw bijdrage maakt u namelijk niet alleen het evenement als geheel mogelijk; dankzij uw bijdrage zijn wij in staat om startbewijzen te sponsoren voor deelnemers voor wie het anders niet mogelijk zou zijn om deel te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan instellingen als:
B-Slim, Humanitas, Limor & Het Poortje

Onze partners

Hornbach

HORNBACH is er voor de echte doorzetter. Voor mensen die met pure wilskracht, passie en hun eigen handen iets nieuws maken. Of het oude willen opknappen. Vanaf de eerste editie is HORNBACH Groningen als partner verbonden aan de KardingeRun. Je vindt het filiaal op steenworp afstand van het gebied waar de KardingeRun plaatsvindt!

Bezoek de website

Decathlon

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Decathlon heeft in Nederland momenteel 16 vestigingen, maar er komen er heel binnenkort nog een aantal bij! Waaronder een filiaal in Groningen.

Bezoek de website

Flynth

Flynth is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken.

Bezoek de website

New Nexus

New Nexus Business Intelligence helpt organisaties bij het verzamelen, registreren en analyseren van data. Op basis van de kennis en informatie die uit deze data voortvloeit kan uw organisatie besluiten nemen, actie ondernemen of (bij)sturen.

Bezoek de website

Sport050

Sport050 is de sportuitvoerder van de gemeente Groningen. We faciliteren sporters door alle binnen- en buitensport-accommodaties en zwembaden te onderhouden, te verhuren en te exploiteren. We geven zelf ook lessen op het gebied van zwemmen en schaatsen. Het platform Sport050.nl is een initiatief van de gemeente Groningen. Het doel van het platform is om Groningers te enthousiasmeren voor sport en bewegen en ze wegwijs te maken in het Groningse sportaanbod.

Bezoek de website

Boels

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment.

Bezoek de website

PLUS Groningen Kajuit

Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. We geven lokale ondernemers de ruimte om hun producten een podium te geven. Stuk voor stuk lekkere producten gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn.

Bezoek de website

2JOIN

2join is jouw partner op het gebied van audiovisuele uitdagingen. Ons team wil niets liever dan samen met jou legendarische en memorabele momenten creëren.

Bezoek de website