Als bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om de KardingeRun te omarmen. Ik heb meerdere leuke sponsorpakketten samengesteld. Naast maatschappelijke betrokkenheid, bestaan partnerships uit diverse mogelijkheden om zichtbaar te zijn in de aanloop naar én tijdens het evenement. Een samenwerking inclusief startbewijzen voor deelname behoort ook tot de mogelijkheden. Ik ga graag met je in gesprek om samen de specifieke wensen in kaart te brengen en een pakket op maat aan te bieden. Neem voor alle mogelijkheden contact op met Esther de Boer.

Esther is per mail te bereiken via info@kardingerun.nl en telefonisch op 06 – 21448196

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De KardingeRun maakt zich in samenwerking met haar partners sterk voor een actieve en gezonde leefomgeving. Ook willen we zoveel mogelijk mensen op een speelse en sportieve manier in contact brengen met (bewegen in) de natuur. Dit doen we door het organiseren van een uniek sportevenement waar jong en oud aan kan deelnemen. Dankzij de deelnemers en sponsoren ben ik in staat om startbewijzen te sponsoren voor deelnemers voor wie het anders niet mogelijk zou zijn om deel te nemen.

Tijdens de 9e editie in 2023 gaan 20 kinderen tussen 12 en 18 jaar gratis meedoen met de individuele run en ook 10 gezinnen met de FamilieRun.

Onze partners

Hornbach

HORNBACH is er voor de echte doorzetter. Voor mensen die met pure wilskracht, passie en hun eigen handen iets nieuws maken. Of het oude willen opknappen. Vanaf de eerste editie is HORNBACH Groningen als partner verbonden aan de KardingeRun. Je vindt het filiaal op steenworp afstand van het gebied waar de KardingeRun plaatsvindt!

Bekijk de website van Hornbach

Decathlon

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Decathlon heeft in Nederland momenteel 22 vestigingen, waaronder een heel mooi filiaal in Groningen.

Bekijk de website van Decathlon

Rocket Digital

Wij zijn Rocket Digital, een online marketing bureau uit het prachtige Groningen. Wij helpen ruim 100 bedrijven met het groeien van hun business door de inzet van online marketing. Meer bezoekers en conversies behalen voor onze klanten, daar worden we blij van! We zijn competitief, sportief en trots op onze noordelijke roots en mentaliteit. Dat past natuurlijk uitstekend bij een mooi initiatief als de KardingeRun!

Bekijk de website van Rocket Digital

Get There

Get There is een succesvolle ICT-dienstverlener die sinds 1999 actief is in Noord-Nederland en gespecialiseerd is in maatwerk-software, data-oplossingen en detachering. Met een mix van eigenaarschap, deskundigheid en resultaatgerichtheid werken we met meer dan 120 IT-Professionals aan mooie opdrachten in de regio voor opdrachtgevers in verschillende sectoren waaronder DUO, RDW en CJIB. We’re in IT for the long run en gaan voor langdurige relaties met opdrachtgevers en samenwerkingen met collega dienstverleners. Samen maken we het verschil!

Bekijk de website van Get There

Sport050

Sport050 is de sportuitvoerder van de gemeente Groningen. We faciliteren sporters door alle binnen- en buitensport-accommodaties en zwembaden te onderhouden, te verhuren en te exploiteren. We geven zelf ook lessen op het gebied van zwemmen en schaatsen. Het platform Sport050.nl is een initiatief van de gemeente Groningen. Het doel van het platform is om Groningers te enthousiasmeren voor sport en bewegen en ze wegwijs te maken in het Groningse sportaanbod.

Bekijk de website van Sport050

Boels

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment.

Bekijk de website van Boels

2JOIN

2join is jouw partner op het gebied van audiovisuele uitdagingen. Ons team wil niets liever dan samen met jou legendarische en memorabele momenten creëren.

Bekijk de website van 2JOIN

Flynth

Flynth is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken.

Bekijk de website van Flynth